Příprava na falešný marcipán

24.01.2019

20 dkg moučkového cukru, 10 dkg sušeného mléka, mandlová tresť, voda.Navážíme si moučkový cukr a vysypeme do misky. To samé uděláme se sušeným mlékem. Vezmeme si mandlovou tresť, odměříme jednu lžičku a přidáme do směsi. Nakonec budeme přidávat vodu, dokud se nám nevytvoří tuhá hmota. Pozor, nedávejte tam moc vody, jinak to budete mít tekuté! Jestli to stejně budete mít tekuté, tak to nevadí, vezměte lžičku a dlabejte rovnou z mísy. Jestli vám to v ledničce ztuhne, tak můžete vytvarovat oválky, kuličky, srdíčka. Můžete přidat barvivo, aby jste marcipán měli hezky zabarvený .

© Pečeme dobroty. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky